top of page
Wie is
KWB Wechel

Welkom op de website van KWB Wechel.
Met deze website willen we je graag even laten kennis maken met wat de KWB in ons dorp Wechelderzande betekent en wat wij allemaal organiseren.

Doorheen de voorbije 25 jaren is KWB Wechel gegroeid tot een vlotte, boeiende gezinsbeweging, die dorpsbewoners samenbrengt door hen een waaier van interessante activiteiten aan te bieden.

Wat KWB Wechel sterk maakt is het feit dat alle activiteiten die wij organiseren eigenlijk ontstaan, groeien en opgebouwd worden door onze leden en gezinnen zelf. Vanuit een gezamenlijke interessesfeer werken onze leden bepaalde activiteiten samen uit om deze dan aan te bieden aan de andere KWB gezinnen of dorpsbewoners van Wechel.

Deze manier van werken  zorgt ervoor dat KWB Wechel een zeer rijk aanbod van activiteiten heeft voor zowel jong als oud. 
Ik nodig je alvast uit om eens te surfen naar onze activiteitenkalender, en naar ons ledenblad ‘het Raak(t)je’, dat het reilen en zeilen binnen onze werking beschrijft . 
Ontspanning voor het ganse gezin is bij ons dus troef, doch wij organiseren ook sociaal geïnspireerde en culturele activiteiten. Bijna wekelijks hebben we een of andere sportactiviteit. En geregeld trekken we er ook op uit, voor een wandeling of zelfs een weekend,… met het gezin.

Bij KWB Wechel heeft elk van onze leden dus de mogelijkheid om zijn of haar talenten te ontwikkelen, om zich te ontplooien en te vormen. 
Wij willen u en uw gezin uitdagen om zinvol en creatief bezig te zijn in uw vrije tijd. 
Laat je ons iets weten? Dan ontmoeten we u en uw gezin misschien nog eens op een van onze bruisende activiteiten!

bottom of page