top of page
Zoeken

Toneel 'Galgenhumor' - UPDATE

Bijgewerkt op: 9 nov. 2020UPDATE


De uitgestelde toneelvoorstellingen van 4, 5 en 11 december zullen niet kunnen doorgaan aangezien de corona-maatregelen dit elke keer opnieuw niet toelaten.

Er is beslist dat de verkochte kaarten voor vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart kunnen worden terugbetaald.

Hiervoor neem je contact op met Romain Breugelmans. (Vendelmansweg 18 of 0473 55 16 47).


Beste toneelliefhebber,


Je zal wellicht ook de vele nieuwsberichten rond de verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) volgen. Met betrekking tot de gezondheid en veiligheid van ons allen hebben wij als vereniging de plicht om er voor te zorgen dat we de verdere verspreiding van het virus zoveel als mogelijk proberen in te perken. Met spijt moeten we daarom meedelen dat de toneelopvoeringen van onze KWB Wechel Toneelgroep op vrijdag- en zaterdagavond (respectievelijk 13 en 14 maart) geannuleerd worden. De KWB bestuursploeg en KWB Toneelgroep hebben vanavond na overleg 3 nieuwe voorstellingen gepland. Deze gaan door op vrijdag 4 december, zaterdag 5 december en vrijdag 11 december, telkenmale om 20u in de Parochiezaal De Zandfluiter in Wechel. Jouw aangekochte kaart voor de voorstelling van vrijdag 13 maart is geldig voor de voorstelling op vrijdag 4 december of vrijdag 11 december. De aangekochte kaarten voor de voorstelling van zaterdag 14 maart blijven geldig voor de voorstelling op zaterdag 5 december. Gelieve contact op te nemen met Bart Dewindt mocht je alsnog beslissen om jouw geld terug te krijgen of indien je jouw kaart wil omruilen naar een andere dag. (email adres : dewindt.devenyns@gmail.com ; gelieve in titel te vermelden ‘KWB Toneel kaart’ en in tekstbericht jouw volledige naam, adres en telefoonnummer te zetten ; hierna neem ik contact met je op om terugbetaling of omruiling te voorzien).


Met verontschuldiging voor het geleden ongemak,


Vriendelijke groeten, namens KWB Wechel

Bart Dewindt
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We brengen een bezoek aan het walhalla van de pompoen. Voor €6 krijgen jullie een rondleiding met deskundige uitleg over het ontstaan, kweken en verwerken van de vele verschillende soorten pompoenen (

bottom of page