top of page
Zoeken

Junior Bake Off 2021

Bijgewerkt op: 23 okt. 2021

Deze keer een leuke en uitdagende activiteit speciaal voor onze jonge leden. Wie durft het aan om gedurende een aantal weken de beginselen van het bakken aan te leren. Op het einde van deze eerste editie dagen we jullie uit om zelf aan de slag te gaan en zal een professionele jury jullie creaties beoordelen.Praktisch:


Alle deelnemers ontvangen verspreid over 10 weken in totaal 5 opdrachten, waarbij je aan de hand van het recept en een filmpje aan de slag kan gaan.


De ingrediënten die je hiervoor nodig hebt zijn standaard ingrediënten die de meesten wel in huis zullen hebben. Uiteraard krijg je steeds een duidelijk lijstje met de nodige materialen;


Via een foto/filmpje/… dat jullie ons doorsturen houden jullie ons op de hoogte van de ongetwijfeld prachtige baksels, puddings, koekjes, taarten,.... door jullie gemaakt.


Inschrijven voor KWB - Bake Off Junior kan tot 31 oktober 2021 via onderstaande knop.


De recepten zijn zo opgesteld dat iedereen ze kan maken, al zal er steeds wel wat hulp en begeleiding nodig zijn van mama/papa/oma/opa/... .


Deze activiteit is gratis voor kinderen van KWB-leden.


Aan het einde van deze eerste editie dagen we jullie uit om jullie baktalent te laten zien en zal jullie werk door een live jury geproefd worden. Meer info hierover krijgen jullie later.


Wie durft het aan en wordt de allereerste KWB - Bake Off Junior kampioen van Wechel?

.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We brengen een bezoek aan het walhalla van de pompoen. Voor €6 krijgen jullie een rondleiding met deskundige uitleg over het ontstaan, kweken en verwerken van de vele verschillende soorten pompoenen (

bottom of page