top of page
Zoeken

KWB Ontbijtpakket - 2 mei 2021

Bijgewerkt op: 11 apr. 2021

Beste KWB-leden


De coronacrisis blijft maar roet in het eten gooien van het vereningsleven en zorgt er ook nu nog steeds voor dat we niet met z'n allen samen kunnen deelnemen aan een leuke KWB-activiteit. Maar niet getreurd, in afwachting van een situatie die min-of-meer normaal is, willen we toch proberen onze leden iets leuk en lekker aan te bieden. Omdat julie niet naar ons mogen komen, draaien we de rollen om en komen wij naar jullie.


We willen jullie daarom de mogelijkheid geven om te genieten van een heerlijk en zorgvuldig samengesteld ontbijtpakket dat we helemaal corona-proof bij jullie thuis afleveren. Helemaal kosteloos kan niet, want zo sterk is onze KWB-kas nu ook weer niet, maar de prijzen zijn democratisch en jullie krijgen natuurlijk waar voor jullie geld.


Voor €8 (volwassene) en €4 (kind) krijgen jullie een lekker en zorgvuldig samengesteld ontbijtpakket. Ook kunnen jullie gebruik maken van de waardebon van €5 die in de Raak van januari terug te vinden is. De ontbijten zulllen aan huis geleverd worden tussen 8u00 en 9u30.


Inschrijven kan via deze link.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We brengen een bezoek aan het walhalla van de pompoen. Voor €6 krijgen jullie een rondleiding met deskundige uitleg over het ontstaan, kweken en verwerken van de vele verschillende soorten pompoenen (

bottom of page