top of page
Zoeken

Koken met Omer

Onze laatste les van dit kookseizoen is achter de rug. Daar we dit maal voor de partners moesten/wilden koken en deze de lat hoog legden was er onder de koks wel wat stress te bemerken. Maar met Omer aan het roer was de stress snel verdwenen. De gasten werden om 20u in stijl ontvangen met een zelfgemaakte Hugo met daarbij enkele hapjes. Vooral het toastje met crème van tuinbonen met verse munt was vingerlikkend lekker! Daarna volgde het voorgerecht 'Italiaans gebraad van de chef met een slaatje en baragalega brood'. Verder volgde dan in buffet “gevulde pastaschelpen met vis in een romige witte wijn-saus” en een 'Orchetti met groenten en (zelfgemaakte!) venkelworst'. Wie denkt aan een gewone worst slaat de bal helemaal mis. Zelfs wie geen voorstander is van worst, was vol lof over de verrassende smaak! Als dessert was er een” panna cotta” en een 'trifle' met bosbessen. Tuurlijk hadden we weer teveel gemaakt … sommigen bleven eten :-).

Als cadeautje voor Omer hadden we wat biertjes van onze eigen dorpsbrouwerij FloRik aangeboden. Dit viel wel duidelijk in de smaak bij Omer, mag ook want net zoals anders viel ook deze kookreeks bij ons in de smaak, op naar de volgende!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 september 2021 - De pompoenerie Kasterlee

We brengen een bezoek aan het walhalla van de pompoen. Voor €6 krijgen jullie een rondleiding met deskundige uitleg over het ontstaan, kweken en verwerken van de vele verschillende soorten pompoenen (

bottom of page